Csöpi látogatóban járt nálunk. Mivel az ősszel Bretagneban járt, kaptunk tőle egy kis tálat Lili nevével, így már teljes a kis szettünk.

Mi is ellátogattunk Esztergomba halottak napja alkalmából. Mivel Jeremy megint úton volt, csak hármasban mentünk, Lili Watson meg én. Ez volt az első hosszabb utunk, de szerintem egész jól vettük az akadályokat. Igaz a vissza úton meg kellett állnunk egy gyors pelenkacserére és egy nem olyan gyors vacsorára. Amikor hazaértünk két hatalmas csomag várt minket, hamarosan divatbemutatót tartunk, a sok sok szép új ruhácskával.

Amíg egyedül voltunk sok sok segítséget kaptunk a családtól. Watsonnal is mindenki sétált már a héten.


Csöpi nous visitait. Car elle a visité Bretagne cet automn elle nous a offert un bol avec le nom de Lili. Maintenat la collection est complet.

Nous aussi sommes fait nos premier visite a Esztergom. Comme Jeremy était en voyage, nous sommes y allés les trois: Lili, Watson et Moi. C’était notre premier voyage a une distance longue, mais c’est passé plutôt bien. Il nous faut s’arrêter pour une petit pause de change de couche et un petit peu plus long pause pour manger, mais apart de ca tout allait trés bien. Comme nous sommes rentre deux grands colis nous avaient attendus.  Bientôt on va faire une petit défilé avec tout les jolis vêtements.

Car nous etait tout seul cette semaine nous avons recu beaucoup d’aide de la famille. Par example avec Watson… 🙂